Joo, oon kenties maailman surkein ihminen pitämään päiväkirjaa tai blogia näemmä. Mitäs tästä nyt sit ois ku viimeks kirjotin, pari viikkoa? Kuukausi? No samapa tuo, nyt etenen pivä kerrallaan vaik näis viikoissa on ehtinyt tapahtua PALJON. Enemmän ku koskaan, tai siltä se ainaki tuntuu. Kertoilen sitä mukaa ku parhaaks näen, ei ressiä.

Toista viikkoo töissä, tänään eka sad päivä. Ei ollu mittän ihan herkkua ku sato ja oli kuraista ja silti istutettiin niit kukaksii se koko 8 tuntia. VIhaan ruusupegonioita, daalioita, orvokkeja sun muita. Oltiin 45min ennen vuoron loppua valmiita ja sit piti vaan istua se loppu aika kun ei Seija voi päästää aikasemmin pois, turhauttavaa. Poljin kotiin sata lasissa, koska oon niin sairaan kova jätkä.

Ensimmäistä kertaa tässä elämässä Moppi ei vastannu ku pistin sille eilen viestin! Oon ihan ymmälläni. Jos se ei tänään vastaa ni meen totaallisen sekaisin. Eilen illalla oltiin Tindellä kattomassa EM-kisojen peliä Hollanti-Italia. Kannatettiin Italiaa ja se otti tietenki takkiinsa 3-0. Oltin joskus vähän ennen puoltayötä kotona ja sitte aamulla kuudelta ylös. Tosi nami. Linin ja Tinden kanssa siinä sitten pohdiskeltiin juhannusta ja sen viettoa, ja vieraslistaa. Kutsun Mopin ja tän yhen Händen, jos ne vaik sattuisivat tulemaan! Vois ottaa päättärit uusiks. Ja kunnolla mahua tietenki.

Händen kans juttu jotenki altistunu, ei o enää niin tihee viestittely ku enne päättäreitä, oon ihan hämilläni. Ja sit Lari, Jari ja Sari on jotenki jääny... En tiiä onko se mun ajan puutteesta vai msitä mut en o nähny niitä viel kertaakaan kesälomal vaik täs on ollu jo yks vkloppu päättäreiden jälkeenki. En voi käsittää tätä.

Parin tunnin päästä pelaileen (rajumpi matsi tulossa) ja sit taas huomen töihin, tylsä elämäkö? No joo, jos sais nyt vaik vähän enemmän tännekki tekstii aikseks, lomilla tapahtuu.